Ανοικτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος προς Εικαστικούς Καλλιτέχνες /Παράταση

ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Η προθεσμία υποβολής παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 31 Αυγούστου εξαιτίας του ενδιαφέροντος από καλλιτέχνες που αυτή η πρόσκληση βρήκε εκτός έδρας. Αναμενουμε τα portofolio σας!


Από το Φθινόπωρο του 2018 προγραμματίζεται ήδη μια σειρά από δράσεις και εκθέσεις. Θα θέλαμε να δούμε δουλειές καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα με στόχο να επιλέξουμε συνοδοιπόρους ή/και νέα μέλη για την ομάδα μας στην πορεία. Για λόγους προγραμματισμού και μόνο, παρακαλούμε να μας στείλετε υλικό το γρηγορότερο και μεχρι την προθεσμία. Θα επικοινωνήσουμε όσο πιο άμεσα μπορούμε μαζί σας, για μια πρώτη επαφή.

Η ομάδα μας ενθαρρύνει εικαστικούς καλλιτέχνες να στείλουν portofolios προκειμένου να δούμε το ενδεχόμενο μιας συυνεργασίας σε αριθμό projects, δράσεων στον δημόσιο χώρο και εκθέσεων που προγραμματίζονται από το Φθινόπωρο σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, με έμφαση στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Οι καλλιτέχνες θα πρέπει να μας στείλουν στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου arcgreece@gmail.com δείγματα δουλειάς, σύντομο βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας μέχρι  τις 20 Αυγούστου 2018, για λόγους προγραμματισμού.

Η ARC (Art Revisited Collective) είναι μία ομάδα Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την τέχνη τους, αλλά και να δημιουργήσουν ένα όχημα στήριξης του οράματος τους και της συνεργασίας τους ικανό να δημιουργήσει και να στηρίξει δράσεις, προβάλλοντας μία ολοκληρωμένη άποψη για την σύγχρονη τέχνη σήμερα. Η ομάδα αποτελείται από ζωγράφους, χαράκτες, γλύπτες και φωτογράφους, ωστόσο όλοι οι εικαστικοί καλλιτέχνες που την αποτελούν υλοποιούν έργα της ελεύθερης έμπνευσης τους σε διάφορα μέσα, που δεν περιορίζονται αναγκαστικά από μία ετικέτα ως προς το είδος της Τέχνης που υπηρετούν. Τα Ιδρυτικά Μέλη της ομάδας είναι νέοι αλλά και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες. Πρόκειται για τους (σε αλφαβητική σειρά επωνύμου): Σταύρος Αποστόλου, Καληάνθη Βογδοπούλου, Αντωνία Γκαμπούρα, Άννα Γκιώτη, Ορέστης Διαμάντης, Χριστίνα Ζυγούρη, Στυλιάνα Κατσιάρη, Φώτης Κλογέρης, Αγγελική Κουρμουλάκη, Χρύσα Μπαρζόκα, Γιάννης Πατραμάνης, Γιάννης Ρουμπάνης, Κατερίνα Χρήστου  και το εικαστικό ζεύγος ADDmyview (αποτελούμενο από τους Χριστίνα Μαυροπαίδη και Γιώργο Σουλεκίδη). Πλήρη βιογραφικά, δείγματα γραφής και πολλές άλλες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις και τις ανακκοινώσεις της ομάδας μπορείνα δει κάθε ενδιαφερόμενος στο blog της  στο διαδίκτυο που βρίσκεται στην διεύθυνση https://arcgreece.blogspot.com